Buitenverblijven

Een buitenverblijf op maat gemaakt

Tuinhuisjes en houten overkappingen schieten als paddenstoelen uit de grond. Veranda’s bouwen wij bijvoorbeeld aan gevels en schuurtjes om een heerlijke extra leefruimte te creëren. Klanten geven stuk voor stuk aan dat ze tegenwoordig veel vaker buiten zijn – lekker even ontbijten of 's avonds bij een houtkacheltje weg zwijmelen met een drankje en een hapje. Het kan nu het hele jaar door.

Meer nuttige informatie over buitenverblijven treft u onder de foto's aan.

Hoek loungebank met groene plofkussens

Maatwerk loungebank met groene kussens

Overkapping met af te sluiten berging en glazen wandsysteem

Maatwerk overkapping met af te sluiten berging en glazen wandsysteem

Overkapping met afsluitbare schuur en fietsenhok

Maatwerk overkapping met afsluitbare berging en fietsenhok

Overkapping met glazen schuifdeuren en afsluitbare berging

Op maat gemaakte overkapping met berging en glazen schuifwanden

Overkapping met glazen schuifdeuren en opbergruimte

Maatwerk overkapping met glazen schuifdeuren en opbergruimte

Overkapping met vlonder en af te sluiten opslagruimte

Maatwerk overkapping met vlonder en af te sluiten opslagruimte

Overkapping met vlonder van hardhout

Op maat gemaakte overkapping met hardhouten vlonder

Tuinhuis "Brink" met afsluitbare deuren

Maatwerk tuinhuisje met afsluitbare deuren van zwart Douglashout

Tuinhuis in oude stijl

Op maat gemaakt houten tuinhuisje

Tuinhuis met afsluitbare deur

Op maat gemaakt tuinhuisje van vurenhout met afsluitbare deur

Tuinhuis met glazen pui en openslaande deuren

Maatwerk tuinhuis met glazen wanden en openslaande glazen deuren

Tuinhuis met oude dakpannen en aparte houtopslag

Op maat gemaakte schuur met hergebruikte oude dakpannen en aparte houtopslag

Veranda met 2 lichtkoepels

Maatwerk overkapping met twee lichtkoepels

Veranda met afsluitbare berging

Maatwerk veranda met berging van Douglashout

Overkapping met overstek en louvre wand

Maatwerk overkapping met louvre wand

Verschillende soorten buitenverblijven

Bent u op zoek naar een buitenverblijf dat geheel voldoet aan uw wensen? Wij helpen u graag bij de realisatie hiervan. Alle buitenverblijven worden door ons altijd exclusief op maat gemaakt in onze werkplaats in Naarden. Hierdoor zijn ze geschikt voor iedere tuin. Door te kiezen voor een buitenverblijf dat bij uw tuin past, creëert u een extra ruimte in de tuin waarmee u het buitenseizoen kunt verlengen. Maak er bijvoorbeeld een lekkere plek van om in te loungen, een gastenverblijf of een hobbyruimte. De keuze is volledig aan u.

Een buitenverblijf op maat

Bij Stoerhout Het Gooi vindt u alles wat u nodig heeft om uw buitenruimte om te toveren tot een prachtig toevluchtsoord. Uw wensen zijn namelijk ons uitgangspunt. Wij maken allerlei soorten buitenverblijven op maat. Van overkappingen tot fietsenbergingen, van tuinhuisjes tot tuinkamers en van veranda’s tot carports.

Alle buitenverblijven die worden gemaakt door Stoerhout het Gooi kunnen worden uitgerust met allerlei denkbare opties, zoals bijvoorbeeld kachelpijpen, lichtkoepels, elektra, schuine daken of platte daken – alles is mogelijk.

Wij bouwen het buitenverblijf dat aan al uw wensen voldoet – u bepaalt namelijk zelf hoe hoog, breed, lang en van welk type hout het buitenverblijf wordt gemaakt. Heeft u nog andere wensen dan nemen we deze natuurlijk ook mee. Heeft u zelf nog geen idee. Ook dat is mogelijk. We bespreken graag alle mogelijkheden met u. Wilt u langskomen in de werkplaats? U bent van harte welkom in Naarden. Wilt u liever dat we bij u langskomen? Ook dat is mogelijk.

De kosten van een maatwerk buitenverblijf

De totale kosten voor uw buitenverblijf op maat zijn o.a. afhankelijk van de maatvoering, het soort hout, de kosten van plaatsing, montage en transport en het model van het buitenverblijf en natuurlijk de overige wensen die u heeft. In de offerte die u van ons ontvangt staan de kosten vermeld van het buitenverblijf. Ook de kosten voor het transport, plaatsing en montage ter plekke zijn opgenomen in de offerte.

Van overkappingen tot tuinhuizen

Bent u op zoek naar een tuinhuis? Dan kunt u bij ons kiezen voor een tuinhuis op maat. Wilt u liever een open ruimte creëren die wel overdekt is en zijwanden en een achterwand heeft? Dan is een overkapping wat voor u. Wilt u een buitenverblijf dat aan de gevel wordt bevestigd om ultiem te genieten van het buitenleven? Dan is een veranda de beste keuze. U vindt het allemaal bij Stoerhout Het Gooi.

Een buitenverblijf bestellen

Bij Stoerhout Het Gooi bestelt u snel en eenvoudig een buitenverblijf op maat. Wij leveren buitenverblijven voor elk type tuin. Door een buitenverblijf in uw tuin te plaatsen, geniet u nog langer van het buitenleven in uw tuin.

Door een buitenverblijf op maat te bestellen, bent u verzekerd van 100% maatwerk en een uniek buitenverblijf dat volledig op wensen is afgestemd. Benieuwd of wij iets voor u kunnen betekenen? Als u al een ontwerp in gedachte heeft dan ontvangen we daar graag een schets van – eventueel voorzien van de gewenste afmetingen. Wij kunnen ook samen met u de maten inmeten en de mogelijkheden voor u schetsen. In beide gevallen kunt u uw wensen met ons delen via het contactformulier of door een mail te sturen. Bellen kan natuurlijk ook – wat u het makkelijkst vindt.

Waarom kiest u voor ons

  • U vraagt, wij maken …
  • 100% maatwerk
  • Handgemaakt
  • Uitstekende kwaliteit
  • Snelle levering

Openingstijden

Maandag 9.00 tot 18.00
Dinsdag 9.00 tot 18.00
Woensdag 9.00 tot 18.00
Donderdag 9.00 tot 18.00
Vrijdag 9.00 tot 18.00
Zaterdag op afspraak
Zondag gesloten
©2008 - 2024 Stoerhout Het Gooi | Kobaltstraat 3A | 1411 AM Naarden | T: 035 - 631 39 51 | info@stoerhout-hetgooi.nl
phonepinterest-squareenvelope linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram