Overkapping

Uw op maat gemaakte overkapping

Bent u op zoek naar een overkapping voor in uw tuin? Dan bent u bij Stoerhout het Gooi aan het juiste adres. Wij maken overkappingen op maat die in elke tuin passen. U zit niet vast aan standaard maten of houtsoorten. Alles is mogelijk.

Meer nuttige informatie treft u aan onder de getoonde overkappingen.

Overkapping met af te sluiten berging en glazen wandsysteem

Maatwerk overkapping met af te sluiten berging en glazen wandsysteem

Overkapping met afsluitbare schuur en fietsenhok

Maatwerk overkapping met afsluitbare berging en fietsenhok

Overkapping met glazen schuifdeuren en afsluitbare berging

Op maat gemaakte overkapping met berging en glazen schuifwanden

Overkapping met glazen schuifdeuren en opbergruimte

Maatwerk overkapping met glazen schuifdeuren en opbergruimte

Overkapping met vlonder en af te sluiten opslagruimte

Maatwerk overkapping met vlonder en af te sluiten opslagruimte

Overkapping met vlonder van hardhout

Op maat gemaakte overkapping met hardhouten vlonder

Tuinhuis met glazen pui en openslaande deuren

Maatwerk tuinhuis met glazen wanden en openslaande glazen deuren

Overkapping met overstek en louvre wand

Maatwerk overkapping met louvre wand

Overkapping met 2 afsluitbare bergingen

Op maat gemaakte overkapping met 2 afsluitbare bergingen van Douglashout

Overkapping met schuur

Op maat gemaakte overkapping met berging van Douglashout

overkapping met vlonder en loungebank

Op maat gemaakte overkapping met vlonder en loungebank

Overkapping met zwarte achterwand en openhaard

Handgemaakte houten overkapping voor in de tuin

Overkapping van ronde houten palen

Op maat gemaakte overkapping van ronde houten palen

Overkapping met afsluitbare berging

Maatwerk overkapping met afsluitbare berging

Overkapping met glazen schuifwand en berging

Maatwerk overkapping met glazen schuifwand en afsluitbare berging

Waarom een overkapping in uw tuin?

Een overkapping verrijkt uw tuin. Mensen geven stuk voor stuk aan dat ze tegenwoordig veel vaker buiten zijn – lekker even ontbijten of ‘s avonds bij een houtkacheltje weg zwijmelen met een drankje en een hapje. Het kan nu het hele jaar door.

Ook met mindere weersomstandigheden kunt u het hele jaar volop genieten van alles wat uw tuin te bieden heeft. Maar ook bij mooie dagen kunt u natuurlijk lekker verkoeling zoeken onder de overkapping. Met het Nederlandse weer bent u zo altijd verzekerd van een droog plekje in de tuin. De overkappingen die wij maken worden op maat gemaakt en zijn daarom geschikt voor elk type tuin.

Op maat gemaakte overkapping

Een van de voordelen van Stoerhout het Gooi is dat wij de overkappingen op maat maken. Hierdoor bent u verzekerd van een overkapping die goed aansluit bij uw huis, zodat alles wat u eronder wilt plaatsen ook past. Uw wensen zijn ons uitgangspunt. Het merendeel van de door ons gemaakte overkappingen maken we van Douglashout. Bent u op zoek naar een andere houtsoort? Dat is natuurlijk ook mogelijk. We vervaardigen de overkappingen van duurzame materialen, waardoor u lang kunt genieten van uw overkapping. Alle houtwerken vervaardigen wij van gecertificeerd hout.

Naast de maat heeft u natuurlijk veel meer voor het zeggen als het gaat om uw overkapping. U kunt bijvoorbeeld zelf de houtsoort en kleur kiezen, of u wel of geen (zij)wanden wenst, het type (zij)wanden dat u wilt, wel of geen glazen schuifwand, het soort afwerking en nog veel meer. Kortom, wij maken wat u wilt.

Een overkapping met kwaliteit

Onze vakmensen plaatsen de overkapping in uw tuin. Elke overkapping wordt bij ons in de werkplaats gemaakt en nagelopen. Als de overkapping voldoet aan alle kwaliteitseisen wordt deze gedemonteerd. Vervolgens verzorgen wij het transport en plaatsen en monteren wij de overkapping ter plekke in uw tuin. Hierdoor bent u verzekerd van een degelijke kwaliteit!

De kosten van een maatwerk overkapping

De totale kosten voor uw overkapping op maat zijn o.a. afhankelijk van de maatvoering, het soort hout, de kosten van plaatsing, montage en transport en het model van de overkapping en natuurlijk van de overige wensen die u heeft. In de offerte die u van ons ontvangt staan de kosten vermeld van het buitenverblijf. Ook de kosten van plaatsing, transport en montage ter plaatse zijn opgenomen in de offerte.

Een houten overkapping voor in uw tuin

Ook voor een maatwerk overkapping kunt u terecht bij Stoerhout Het Gooi. De constructies die wij maken zijn robuust genoeg om jaren te blijven staan, vanwege de duurzame materialen die wij gebruiken. Met een overkapping creëert u een fijne plek in uw tuin waar u het hele jaar tot rust kunt komen en samen met uw gezin, familie of vrienden kunt genieten. U verlengt het buitenseizoen, zodat u ook van uw tuin kunt profiteren tijdens de minder mooie dagen die ons klimaat kent.

Een houten overkapping bestellen

Bent u benieuwd of wij iets voor u kunnen betekenen? Ons uitgangspunt is dat wij de overkapping maken die aan al uw wensen voldoet, zodat u er jarenlang van kunt genieten. Als u al een ontwerp in gedachte heeft, ontvangen wij graag de schets of foto. Wij kunnen ook zelf een schets voor u maken, waarin we de verschillende mogelijkheden met u doornemen. Heeft u zelf nog geen idee? Ook dat is mogelijk. We bespreken graag alle mogelijkheden met u. Wilt u langskomen in de werkplaats? U bent van harte welkom in Naarden. Wilt u liever dat we bij u langskomen? Ook dat is mogelijk. In beide gevallen kunt u uw wensen met ons delen via het contactformulier of door gewoon een mail te sturen. Bellen kan natuurlijk ook – wat u het makkelijkst vindt.

Bekijk ook onze andere favoriete categorieën: tuinhuis, veranda en fietsenstallingen.

Waarom kiest u voor ons

  • U vraagt, wij maken …
  • 100% maatwerk
  • Handgemaakt
  • Uitstekende kwaliteit
  • Snelle levering

Openingstijden

Maandag 9.00 tot 18.00
Dinsdag 9.00 tot 18.00
Woensdag 9.00 tot 18.00
Donderdag 9.00 tot 18.00
Vrijdag 9.00 tot 18.00
Zaterdag op afspraak
Zondag gesloten
©2008 - 2024 Stoerhout Het Gooi | Kobaltstraat 3A | 1411 AM Naarden | T: 035 - 631 39 51 | info@stoerhout-hetgooi.nl
phonepinterest-squareenvelope linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram