Elektrisch verstelbaar bureau

De ideale werkhouding met een zit-sta bureau

Lang in de zelfde houding werken is niet goed voor uw lichaam. Het kan zelfs leiden tot lichamelijke klachten. Een zit-sta bureau is hier de ideale oplossing voor. U wisselt makkelijk van werkpositie met onze op maat gemaakte bureaus die elektrisch of handmatig in hoogte verstelbaar zijn. Bent u op zoek naar een elektrisch in hoogte verstelbaar bureau? Neem dan contact op met Stoerhout het Gooi.

Hoog-laag bureau | Zit-sta bureau

Op maat gemaakt zit-sta bureau

Verstelbaar bureau | Hoog-laag bureau

Elektrisch in hoogte verstelbaar maatwerk bureau

Elektrisch in hoogte verstelbaar zit-sta bureau

Staan - zitten - staan, elektrisch in hoogte verstelbaar eiken bureau

hoog laag of zit sta bureau

Modern op maat gemaakt hoog-laag bureau van eikenhout

Hoog-laag bureau elektrisch in hoogte verstelbaar

Zit-sta bureau van eikenhout op maat gemaakt

Zit-sta bureau elektrisch in hoogte verstelbaar

De ideale oplossing voor de juiste werkhouding

Zit-sta of hoog-laag bureau elektrisch verstelbaar

Op maat gemaakt eiken hoog-laag bureau

verrijdbaar hoog-laag bureau

Zeer handig verrijdbaar zit-sta bureau van eikenhout

in hoogte verstelbaar bureau

Elektrisch in hoogte verstelbare bureaus van eikenhout

Zit sta of hoog laag bureau

Elektrisch in hoogte verstelbaar maatwerk bureau van eikenhout

Bureau met witte stalen poten

Op maat gemaakt houten bureau met witte stalen poten

Handmatig of elektrisch verstelbaar zit-sta bureau

Onze zit sta bureaus worden geleverd als handmatig of elektrisch verstelbaar. Bij het aanvragen van de offerte kunt u aangeven waar uw voorkeur naar uit gaat. Als u gebruik maakt van een computerscherm op het bureau kunnen wij ook stekkerblokken installeren op het bureau. Hierdoor voorkomt u dat de snoeren in de knoop raken als u het bureau versteld.

Kosten van een maatwerk hoog-laag bureau

De kosten van een op maat gemaakt hoog-laag bureau zijn o.a. afhankelijk van de houtsoort, de maatvoering, de afwerking, het type onderstel en het 'model' van het zit-sta bureau.

De vanaf prijs van een hoog-laag bureau met een 4 cm dik eikenhouten blad van 180cm x 90cm en een robuust elektrisch in hoogte verstelbaar onderstel (zwart, wit of zilver) met een ultra transparante matte lak (2 lagen) als afwerking bedraagt € 995 (ex. btw).

De vanaf prijs van een hoog-laag bureau met een 4 cm dik eikenhouten blad van 160cm x 80cm en een robuust elektrisch in hoogte verstelbaar onderstel (zwart, wit of zilver) met een ultra transparante matte lak (2 lagen) als afwerking bedraagt € 925 (ex. btw).

Soorten hoog-laag onderstellen

De elektrisch in hoogte verstelbate onderstellen die wij het meest gebruiken voor onze klanten hebben een versteltraject van 65-130 cm en voldoen aan alle benodigde normen. De zeer stille hoogte verstelling van het telescopische frame (met 2 motoren) zorgt bovendien voor een prettige manier van werken in de meest stiltegevoelige ruimtes. Het blad gaat snel en stil omhoog en omlaag en is veilig in gebruik dankzij de standaard anti-collision voorziening.

Voordelen elektrisch in hoogte verstelbare bureaus

Een elektrisch verstelbaar bureau biedt veel voordelen ten opzichte van een normaal bureau. Deze hoog-laag bureaus zijn ideaal voor een vergaderruimte om staand te vergaderen. Zo houdt u de vergaderingen kort en actief. Ze zijn ook ideaal om flex werkplekken mee in te richten. Iedere flexwerker kan simpel en snel de hoogte van het bureau verstellen voor de ideale werkhouding.

Assortiment op maat gemaakte hoog-laag bureaus

Onze verstelbare bureaus worden op maat gemaakt. U kunt zelf aangeven hoe breed, diep en hoog u het hoog-laag bureau wilt hebben. Ook geeft u zelf aan van welk houtsoort het bureaublad gemaakt moet worden en welke afwerking gebruikt moet worden. Zo heeft u altijd een zit-sta bureau dat helemaal aan uw wensen voldoet en past in elke ruimte.

Duo zit sta werkplek voor op kantoor

Op zoek naar duo werkplekken voor op kantoor? Dit is ook mogelijk bij Stoerhout Het Gooi. We maken duo bureaus op maat waarbij de werkbladen los van elkaar verstelbaar zijn.

In hoogte verstelbare vergadertafel

Een in hoogte verstelbare vergadertafel heeft veel voordelen voor de productiviteit. Wanneer mensen staan tijdens een vergadering zullen ze actiever deelnemen aan de vergadering en zullen vergaderingen minder tijd in beslag nemen. Ook is het mogelijk om laadstations in de tafel te verwerken zodat mensen die met een laptop werken deze ook kunnen opladen.

Een ARBO goedgekeurd zit-sta bureau

Doordat de bureaus in hoogte verstelbaar zijn voldoen ze aan de normen van de ARBO wet. Zo voorkom je rugklachten bij werknemers omdat de bureaus in hoogte verstelbaar zijn. Naast dat het bureau in hoogte verstelbaar is moet deze ook een minimale oppervlakte hebben van 120x80cm zodat er voldoende werkruimte is.

Contact opnemen met Stoerhout Het Gooi

Bent u geïnteresseerd in een elektrisch in hoogte verstelbaar bureau van Stoerhout Het Gooi of heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op en wij zullen uw vragen zo snel mogelijk beantwoorden. Contact opnemen kan via 035 – 631 39 51 of stuur een e-mail naar info@stoerhout-hetgooi.nl

Waarom kiest u voor ons

  • U vraagt, wij maken …
  • 100% maatwerk
  • Handgemaakt
  • Uitstekende kwaliteit
  • Snelle levering

Openingstijden

Maandag 9.00 tot 18.00
Dinsdag 9.00 tot 18.00
Woensdag 9.00 tot 18.00
Donderdag 9.00 tot 18.00
Vrijdag 9.00 tot 18.00
Zaterdag op afspraak
Zondag gesloten
©2008 - 2024 Stoerhout Het Gooi | Kobaltstraat 3A | 1411 AM Naarden | T: 035 - 631 39 51 | info@stoerhout-hetgooi.nl
phonepinterest-squareenvelope linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram