Kliko berging

Een mooie kliko berging voor in de tuin

Knap uw tuin om met een houten kliko berging. Een mooie manier om uw kliko's uit het zicht te houden en uw tuin op te knappen.

Voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte kunt u het best ons contactformulier gebruiken. Hier kunt u eventueel ook foto's of tekeningen van het project met ons delen zodat wij een duidelijk beeld krijgen van uw wensen. U mag ons uiteraard ook bellen. Wat u wilt.

Klikoberging met stalen frame

Maatwerk klikoberging met stalen frame.

fietsenstalling met afsluitbare klikoberging - Tencate

Maatwerk fietsenberging met afsluitbare klikoberging van Douglashout

Klikoberging of container ombouw voor 1, 2, 3, of meer containers

Onze kliko bergingen worden op maat gemaakt. Zo bent u ervan verzekerd dat er voldoende ruimte is voor al uw containers. De houtsoort voor de klikoberging kiest u zelf waardoor deze mooi zal staan in uw exterieur.

Welke vuilcontainers passen er in een kliko berging?

Heel simpel, alle containers. Onze kliko ombouw wordt op maat gemaakt. Hierdoor kunnen wij ervoor zorgen dat de ombouw naadloos aansluit op uw container. Standaard gaan wij uit van een kliko container van 240 liter. Heeft u containers met afwijkende maten, ook hier kunnen wij een oplossing voor vinden.

Waarom een kliko ombouw?

Kliko’s zijn niet de meest mooie onderdelen van een tuin. Vaak lelijk en puur praktisch. En een andere kliko kopen is ook geen mogelijkheid. Speciaal hiervoor zijn kliko bergingen gebouwd. De ombouw verbergt de kliko en het lelijke zicht.

Een aantal voordelen van een kliko ombouw

  • Geen lelijke kliko’s meer in het zicht
  • Het afval is afgesloten voor ongedierte.
  • Minder stank doordat de bakken zijn afgesloten.

Klikoberging op maat

Stoerhout het Gooi maakt de kliko bergingen op maat waardoor u zelf kunt bepalen hoe het eruit gaat zien. U kunt niet alleen de houtsoort en afwerking kiezen, maar ook meedenken over het ontwerp is mogelijk. Ons doel is een product dat 100% naar uw smaak is.

Klikoberging bestellen

Benieuwd of wij iets voor u kunnen betekenen? Als u al een ontwerp in gedachte heeft dan ontvangen we daar graag een schets van – eventueel voorzien van de gewenste afmetingen. Wij kunnen ook samen met u de maten inmeten en de mogelijkheden voor u schetsen. In beide gevallen kunt u uw wensen met ons delen via het contactformulier of door gewoon een mail te sturen. Bellen kan natuurlijk ook – wat u het makkelijkst vindt.

Waarom kiest u voor ons

  • U vraagt, wij maken …
  • 100% maatwerk
  • Handgemaakt
  • Uitstekende kwaliteit
  • Snelle levering

Openingstijden

Maandag 9.00 tot 18.00
Dinsdag 9.00 tot 18.00
Woensdag 9.00 tot 18.00
Donderdag 9.00 tot 18.00
Vrijdag 9.00 tot 18.00
Zaterdag op afspraak
Zondag gesloten
©2008 - 2024 Stoerhout Het Gooi | Kobaltstraat 3A | 1411 AM Naarden | T: 035 - 631 39 51 | info@stoerhout-hetgooi.nl
phone pinterest-square envelope linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram