Belangrijk om te weten

Op deze pagina treft u een aantal onderwerpen aan met belangrijke informatie. Staat de de informatie die u zoekt er niet bij? Bij “veelgestelde vragen” wordt ook op een groot aantal vragen antwoord gegeven. Vindt u ook hier niet het juiste antwoord? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

Maatwerk

Alle houten meubelen en houtwerken voor buiten worden door ons op maat gemaakt volgens uw wensen. Iedere maatvoering / uitvoering is mogelijk. Van bijna iedere houtsoort. Uw wensen zijn ons uitgangspunt. Wij nemen samen met u alle wensen door, zodat wij het ideale meubel voor u kunnen maken. Omdat er zo veel mogelijkheden zijn, is geen meubel hetzelfde. Graag maken wij een afspraak met u om alle mogelijkheden te bespreken

Levertijd

Wij hanteren een levertijd van doorgaans plusminus 3 weken. De levertijd is vanaf 3 werkdagen tot een maximum van 6 weken. De levertijd is o.a. afhankelijk van de omvang van de opdracht. In overleg met u stemmen wij de levertijd af. Wij hanteren een levertijd van plusminus 3 weken. De levertijd is vanaf 3 werkdagen tot een maximum van 6 weken.

Betalingen

Betaling van de koopprijs is verschuldigd netto contant bij aflevering. Vooruitbetaling van de koopprijs is ook mogelijk. In voorkomende gevallen vragen wij een vooruitbetaling van maximaal 50% van de koopprijs bij orders die een bepaald bedrag overstijgen.

Bezorgen

Meubelen – carports, fietsenstallingen, tuinhuisjes en overige houtwerken worden desgewenst door ons thuisbezorgd en gemonteerd. Hiervoor rekenen wij wel een vergoeding. Bij veelgestelde vragen vindt u een overzicht van de hoogte van de vergoeding die wij hiervoor rekenen.

Afhalen

U kunt de door u bestelde meubels desgewenst bij ons  afhalen in onze werkplaats / showroom in Naarden. Wij maken hier graag in overleg met u een afspraak voor.

Retourneren

Wij maken alle houten meubelen en houtwerken op maat volgens uw specifieke wensen. U kunt het meubel / houtwerk in principe niet retourneren. In de praktijk hebben wij een dergelijk verzoek tot nu toe gelukkig ook nog nooit gehad.

Veelgestelde vragen

Bij veelgestelde vragen vindt u over een groot aantal onderwerpen misschien de antwoorden waar u naar op zoek bent. Vindt u het antwoord op uw vraag hier niet? Neem dan contact met ons op.

Waarom kiest u voor ons

  • U vraagt, wij maken …
  • 100% maatwerk
  • Handgemaakt
  • Uitstekende kwaliteit
  • Snelle levering

Openingstijden

Maandag 9.00 tot 18.00
Dinsdag 9.00 tot 18.00
Woensdag 9.00 tot 18.00
Donderdag 9.00 tot 18.00
Vrijdag 9.00 tot 18.00
Zaterdag op afspraak
Zondag gesloten
©2008 - 2024 Stoerhout Het Gooi | Kobaltstraat 3A | 1411 AM Naarden | T: 035 - 631 39 51 | info@stoerhout-hetgooi.nl
phonepinterest-squareenvelope linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram