Loungebanken sportvereniging

Een houten loungebank of loungeset voor uw vereniging?

Na een zwaar bevochten wedstrijd lekker bijkomen in het zonnetje met een wel verdiend drankje? Dat kan met een stoere en unieke loungebank of loungeset van ons!

Bij Stoerhout Het Gooi kunt u terecht voor maatwerk houten loungebanken, hoek loungebanken, loungesets en eigenlijk alles wat u in of rond uw clubhuis van hout wilt laten maken. Wij zijn de maatwerkspecialisten en maken loungebanken geheel volgens uw wensen.

Meer nuttige informatie over loungebanken en de eigenschappen van Douglashout treft u onder de foto's aan.

Hoek loungebank met 2 bijzettafels

Op maat gemaakte houten hoek loungebank met open onderkant met 2 bijzettafels

Rechte loungebanken sportkantine

Met de hand gemaakte rechte loungebank voor in kantine sportvereniging

Loungeset met banken en tafels

Handgemaakte houten loungeset bestaande uit 2 rechte banken, 1 hoekbank en 4 tafels

Diverse loungebanken en loungesets

Er zijn verschillende soorten loungebanken en loungesets beschikbaar. Ieder uniek met hun eigen stijl, vorm, grootte en materialen. Stoerhout Het Gooi maakt unieke en op maat gemaakte houten loungebanken en loungesets. Door te luisteren naar uw wensen en behoeften, maken wij een loungebank of loungeset die bij u past. Er zijn vele patronen mogelijk, geef bijvoorbeeld aan of u dwarse latten of latten in de lengterichting wilt. Bovendien bepaalt u zelf de lengte, hoogte en zitdiepte van de bank. Het merendeel van onze klanten kiest voor Douglashout, vanwege de uitstekende eigenschappen die deze houtsoort met zich meebrengt. Het is natuurlijk ook mogelijk om voor een andere houtsoort te kiezen. Elke houtsoort heeft zijn eigen karakteristieke uitstraling.

Extra comfort na een wedstrijd

Bent u op bezoek bij uw vereniging om te kijken naar een wedstrijd of bent u net klaar met een moeizame wedstrijd? Dan verwacht u natuurlijk een heerlijke zitplek om te kijken of om uit te rusten. Door hierin te investeren verfraait u niet alleen de buitenruimte, maar biedt u ook extra comfort aan uw gasten. Bij Stoerhout Het Gooi zijn verschillende houten loungebanken en loungesets verkrijgbaar. Onze producten zijn gemaakt met duurzame materialen. Hierdoor zijn ze duurzaam en gaan ze jarenlang mee. Ook zijn de loungebanken en loungesets onderhoudsvriendelijk. De loungebanken en loungesets zijn geschikt voor zowel binnen als buiten.

Douglashout is een veelzijdige houtsoort voor buitentoepassingen

Douglashout, ook bekend als Oregon Pine, is een robuuste naaldhoutsoort afkomstig van de Douglasspar. Van nature aanwezig in zowel de Verenigde Staten als Noord- en West-Europa, is dit veelzijdige hout zeer geschikt voor buitenprojecten vanwege zijn duurzaamheid.
Een belangrijk kenmerk van Douglashout is de aanwezigheid van hars, die bijdraagt aan de stevigheid en bescherming van het hout. Dankzij deze eigenschap kan Douglashout onbehandeld worden gebruikt met een relatief lange levensduur. Op warme dagen kan de aanwezige hars soms leiden tot "zweten" op bepaalde delen van het hout, ongeacht of het is afgewerkt met lak, verf of beits. Dit verschijnsel wordt gelukkig na verloop van tijd minder. Eventuele harsresten kunnen eenvoudig worden verwijderd met een doek gedrenkt in terpentine. De hars hardt weer uit bij afkoeling.

Een bijkomend eigenschap van Douglashout is dat het een organisch product is, waardoor het net zo als andere houtsoorten kan reageren op de invloeden van het weer. Dit betekent dat het hout tijdens vochtige herfstdagen kan uitzetten en in de zomer weer kan krimpen als reactie op warmte. Dit natuurlijke fenomeen kan resulteren in krimpscheuren, die typerend zijn voor dit houttype. Gelukkig beïnvloeden deze scheuren de stevigheid en kwaliteit van het hout niet.

Een houten loungebank op maat laten maken

Een loungebank of loungeset laten maken die meerdere gasten tegelijk comfort biedt? Bij Stoerhout Het Gooi worden de loungebanken en loungesets gemaakt op basis van uw wensen en behoeften. Hierdoor bent u verzekerd dat het volledig past bij uw persoonlijke stijl, maar ook bij uw vereniging. Onze maatwerkspecialisten hebben de expertise en creëren uw gewenste loungebank of loungeset. Bovendien staan wij altijd klaar als u advies nodig heeft.

Online een houten maatwerk loungebank bestellen

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bij Stoerhout Het Gooi staan wij altijd voor u klaar. Laat ons weten wat u wilt realiseren en wij maken het. Neem gemakkelijk contact met ons op om een afspraak in te plannen. Wilt u liever langskomen? Geen probleem, onze maatwerkspecialisten helpen u graag. Kom langs bij ons in Naarden.

Ontdek ook andere producten van ons: tuinsets of tuinsets.

Waarom kiest u voor ons

  • U vraagt, wij maken …
  • 100% maatwerk
  • Handgemaakt
  • Uitstekende kwaliteit
  • Snelle levering

Openingstijden

Maandag 9.00 tot 18.00
Dinsdag 9.00 tot 18.00
Woensdag 9.00 tot 18.00
Donderdag 9.00 tot 18.00
Vrijdag 9.00 tot 18.00
Zaterdag op afspraak
Zondag gesloten
©2008 - 2024 Stoerhout Het Gooi | Kobaltstraat 3A | 1411 AM Naarden | T: 035 - 631 39 51 | info@stoerhout-hetgooi.nl
phonepinterest-squareenvelope linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram