Hoe werken wij?

Hoe werken wij?

Wij zijn dé specialist voor houten maatwerk meubels voor binnen en buiten. Onze deskundige meubelmakers maken unieke meubels op maat van zowel oud als nieuw hout. Alle meubels worden exclusief op maat gemaakt in onze werkplaats in Naarden. De productie van de meubels en houtwerken voor buiten (veranda’s, carports, fietsenstallingen of tuinhuisjes) hebben wij volledig in eigen hand. Dit wil zeggen dat wij alle producten zelf ontwerpen en op maat maken in onze werkplaats.

Gave ideeën: de mogelijkheden zijn oneindig

Dagelijks ontvangen wij gave ideeën van klanten en bezoekers van onze website. Ze sturen ons schetsen, foto’s of complete 3-D tekeningen van een te gekke houten kast, tafel, loungebank, bed of ander meubel. Uw wensen en ideeën zijn ons uitgangspunt. De mogelijkheden zijn oneindig! In onze werkplaats maken wij alles zoals u dit wilt. Lijkt het ons geen goed idee of twijfelen wij of het haalbaar is? Dan geven wij dat ook gewoon aan. Ook als u vastzit aan een bepaald budget denken wij graag met u mee. Samen met u komen we altijd tot een maatwerkoplossing. Zo zorgen wij ervoor dat wij precies kunnen maken waar u op zoek naar bent. En dat voor een scherpe prijs.

Persoonlijk contact / internet

Wij omarmen het internet en alle praktische bijkomstigheden, maar wij hechten nog meer waarde aan het persoonlijke contact. Om goed maatwerk te leveren willen wij de klant goed begrijpen. Daarom nodigen wij u uit om naar onze werkplaats / showroom  in Naarden te komen om onder het genot van een kop koffie de wensen en mogelijkheden te bespreken.

Komt een bezoek aan onze werkplaats / showroom u niet uit? Dan komen wij graag geheel vrijblijvend bij u langs op locatie. Voor grote, complexere, opdrachten gebeurt dit eigenlijk altijd. Kleine of minder omvangrijke opdrachten kunnen wij vaak na telefonisch contact al opstarten.

Waarom kiest u voor ons

  • U vraagt, wij maken …
  • 100% maatwerk
  • Handgemaakt
  • Uitstekende kwaliteit
  • Snelle levering

Openingstijden

Maandag 9.00 tot 18.00
Dinsdag 9.00 tot 18.00
Woensdag 9.00 tot 18.00
Donderdag 9.00 tot 18.00
Vrijdag 9.00 tot 18.00
Zaterdag op afspraak
Zondag gesloten
©2008 - 2024 Stoerhout Het Gooi | Kobaltstraat 3A | 1411 AM Naarden | T: 035 - 631 39 51 | info@stoerhout-hetgooi.nl
phonepinterest-squareenvelope linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram