Waarom u voor ons kiest?

Waarom u voor ons kiest?

Stoerhout Het Gooi is dé specialist voor op maat gemaakte houten meubels voor binnen en buiten. Onze deskundige meubelmakers maken unieke meubels van gebruikt, oud en/of nieuw hout.

U vraagt, wij maken…

Wij maken hoogwaardige houten meubels op maat voor elke ruimte en voor binnen en voor buiten. Van comfortabele loungesets tot en met complete kantoor- en woon inrichtingen. Of wilt u een onderhoudsvriendelijke bar, een unieke vergadertafel, kast, productdisplay of stoer tuinhuis? Uw wensen zijn ons uitgangspunt. U vraagt, wij maken.

100% maatwerk

Uw wensen en ideeën zijn ons uitgangspunt. Graag denken we met u mee bij de realisatie hiervan. Zo zorgen wij ervoor dat wij precies kunnen maken waar u op zoek naar bent voor een scherpe prijs. Geen klus is te groot of te klein voor de professionele meubelmakers van Stoerhout Het Gooi.

Hoge kwaliteit

In korte tijd zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf binnen de houten meubelen branche, met een enorme diversiteit aan producten en opdrachtgevers. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. We gebruiken zowel nieuw als gebruikt hout en werken alle meubelen naar wens af. Wilt u een maatwerkoplossing? Wij helpen u graag.

Vakmanschap

Door de deskundige meubelmakers van Stoerhout het Gooi worden alle meubels met de hand gemaakt (we gebruiken natuurlijk wel handmachines...). We bieden precies waar u naar op zoek bent voor een scherpe prijs. Uw wensen en ideeën zijn ons uitgangspunt.

Snelle levering

De levertijd is vanaf 5 werkdagen tot een maximum van ca. 8 weken. Wij hanteren doorgaans een levertijd van plusminus 5 weken. De levertijd is o.a. afhankelijk van de omvang van de opdracht. In overleg met u stemmen wij de levertijd af.

Waarom kiest u voor ons

  • U vraagt, wij maken …
  • 100% maatwerk
  • Handgemaakt
  • Uitstekende kwaliteit
  • Snelle levering

Openingstijden

Maandag 9.00 tot 18.00
Dinsdag 9.00 tot 18.00
Woensdag 9.00 tot 18.00
Donderdag 9.00 tot 18.00
Vrijdag 9.00 tot 18.00
Zaterdag op afspraak
Zondag gesloten
©2008 - 2024 Stoerhout Het Gooi | Kobaltstraat 3A | 1411 AM Naarden | T: 035 - 631 39 51 | info@stoerhout-hetgooi.nl
phonepinterest-squareenvelope linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram