Fietsenstallingen

Een praktische fietsenstalling voor in de tuin

Een houten fietsenstalling is zeer praktisch en het misstaat zeker niet in uw tuin. Wij leveren puur en alleen maatwerk fietsenstallingen. Wij bouwen een fietsenstalling die aan al uw wensen voldoet - u bepaalt namelijk zelf hoe hoog, breed en van welk type hout de fietsenberging wordt gemaakt. Uiteraard kunt u op ons advies rekenen. Wilt u de fietsenberging voorzien van elektra?.Wij kunnen alvast de kabels voor u trekken - of alles kant-en-klaar bij u opleveren. Kiest u voor Stoerhout Het Gooi dan kiest u voor kwaliteit en gemak. Voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte kunt u het best ons contactformulier gebruiken. Hier kunt u eventueel ook foto's of tekeningen van het project met ons delen zodat wij een duidelijk beeld krijgen van uw wensen. U mag ons uiteraard ook bellen. Wat u wilt.
Fietsenberging met gaaspanelen wanden

Op maat gemaakte fietsenberging van Douglashout met gaaspanelen zijwanden

Fietsenberging van geïmpregneerd hout

Op maat gemaakte halfopen fietsenberging

Fietsenberging met louvre wanden voor 5 fietsen

Maatwerk fietsenberging met louvre wanden

Fietsenberging voor 6 fietsen

Maatwerk fietsenberging van eikenhout

Fietsenstalling met gaaspanelen voor 5 fietsen

Maatwerk fietsenstalling van zwart Douglashout met gaaspanelen

Fietsenstalling van groen geïmpregneerd Douglashout

Maatwerk fietsenstalling van groen geïmpregneerd Douglashout

Fietsenstalling voor 4 fietsen met afsluitbare berging

Maatwerk fietsenstalling met afsluitbare berging van zwart Douglashout

Fietsenstalling voor 7 fietsen

Maatwerk fietsenstalling Douglashout

Fietsenstalling voor 6 fietsen

Op maat gemaakte houten fietsenstalling voor 6 fietsen

Fietsenstalling voor 5 fietsen

Maatwerk fietsenstalling van Douglashout

Fietsenstalling en haardhoutopslag

Maatwerk fietsenstalling en haardhoutopslag

Fietsenberging voor 5 fietsen

Maatwerk fietsenberging van Douglashout

Fietsenberging en brommerstalling

Maatwerk houten fietsenstalling en brommerstalling

Fietsenstalling en houtopslag begroeid met Hedera

Op maat gemaakte fietsenstalling van houten

Fietsenstalling voor 4 fietsen

Met de hand gemaakte houten fietsenstalling

Verschillende soorten fietsenbergingen

Onze fietsenbergingen worden op maat gemaakt en daarom altijd de geschikte oplossing voor alle soorten tweewielers, zoals scooters, brommers, motors, ligfietsen en aangepaste fietsen. Onze fietsenstallingen zijn verkrijgbaar is verschillende soorten hout met verschillende afwerkingen. Onze producten worden op maar gemaakt. Hierdoor is er voor elke tuin een passende fietsenberging mogelijk.

Fietsenberging online bestellen

Bij Stoerhout het gooi bestelt u eenvoudig en snel een fietsenstalling. We leveren fietsenstallingenen voor elk type fiets. Onze bergingen zijn ook uiterst geschikt voor tuinmeubelen of containers. Maar voor het bergen van deze sullen kunt u ook kijken naar onze fietsenstallingen met klikoberging.  Uw spullen zijn beschermd tegen alle weersinvloeden, maar ook tegen diefstal. Los van het feit dat een afgesloten fietsenberging moeilijk open te maken is, kunnen zij ook niet zien of er een fiets in de fietsenberging is geplaatst. Ideaal als u geen afgeslote ruimte heeft voor uw scooter of elektrische fiets. Hierboven kunt u het overzicht bekijken met onze reeds gemaakte fietsenbergingen. Zit er niet tussen wat u zoekt? Neem dan contact met ons op om te kijken of we een oplossing kunnen bedenken voor u.

Fietsenberging voor in de tuin

Onze fietsenstallingen worden van verschillende soorten hout gemaakt die passen bij de inrichting van uw tuin. Wij maken gebruik van duurzame materialen waardoor u lang kunt genieten van uw fietsenberging.

Multifunctionele fietsenberging

Een fietsenberging van Stoerhout het gooi is multifunctioneel. Naast het stallen van gewone fietsen kunt u vrijwel elk type fiets of tweewieler erin kwijt. Heeft u een elektrische fiets, dan staat deze veilig opgeborgen tegen diefstal en weersinvloeden. U kunt kiezen voor een open of gesloten berging.  De ombouwen worden gemaakt van hoge kwaliteit hout en passende afwerkingen. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden omtrent een fietsenberging? Neem dan gerust even contact met ons op voor passend advies.

De voordelen van een fietsenoverkapping

Een fietsenoverkapping helpt u langer te genieten van uw fiets of motor. Door uw tweewieler een droge plek te geven gaan ze langer mee en voorkomt u roest vorming. Ook is uw tweewieler beter beschermd tegen diefstal. Kiest u voor een gesloten berging dan staat uw voertuig volledig afgesloten en uit het zicht. Een houten fietsenoverkapping op maat kan eenvoudig geplaatst worden in uw tuin of op de oprit van uw huis. De fietsenoverkapping wordt door een van onze monteurs netjes in elkaar gemonteerd.

Een fietsenhok voor speciale fietsen

Opzoek naar een fietsenhok voor een speciale fiets zoals, een lig fiets, driewieler, bakfiets, of elektrische fiets? Geef e afwijkende maten door van uw fiets en wij kijken naar de mogelijkheden. Opzoek naar een fietsenstalling met een laadstation voor uw elektrische fiets? Geef het aan en wij houden hier rekening mee.

Bekijk ook onze andere populaire categorieën: fietsenstalling met klikoberging, kliko berging

 

Waarom kiest u voor ons

  • U vraagt, wij maken …
  • 100% maatwerk
  • Handgemaakt
  • Uitstekende kwaliteit
  • Snelle levering

Openingstijden

Maandag 9.00 tot 18.00
Dinsdag 9.00 tot 18.00
Woensdag 9.00 tot 18.00
Donderdag 9.00 tot 18.00
Vrijdag 9.00 tot 18.00
Zaterdag op afspraak
Zondag gesloten

nieuwsbrief

Inschrijven op Nieuwsbrief

Sociale media

©2008 – 2020 Stoerhout Het Gooi | Kobaltstraat 3A | 1411 AM Naarden | T: 035 – 631 39 51 | info@stoerhout-hetgooi.nl

phonepinterest-squareenvelope linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram