Eikenhouten tafels

Unieke eikenhouten tafels op maat

Eikenhout wordt een steeds populairdere houtsoort voor het maken van meubels. Wilt u uw huis graag inrichten met eikenhout dan kunt u een eikenhouten tafel natuurlijk niet missen. Stoerhout het Gooi maakt op maat gemaakte eiken tafels die aansluiten bij de rest van uw inrichting. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
Eettafel van eiken met schorsrand

Op maat gemaakte eikenhouten eettafel

Eettafel voor 4 personen van eikenhout

Op maat gemaakte eettafel van eikenhout

Eettafel voor 8 personen van eiken met schorsrand

Maatwerk eettafel van eikenhout voor 8 personen

Eikenhouten tafelblad

Opzoek naar een mooi en stevig eiken tafelblad? Wij maken onze eiken tafelbladen op maat. Hierdoor heeft u altijd een tafelblad passend aan de kamer en uw wensen.

Eikenhouten tafel rond, ovaal of rechthoekig

Alle tafelbladen worden op maat gemaakt en kunnen in elke gewenste vorm en maat gemaakt worden. Hierdoor vindt u bij Stoerhout het Gooi de best passende tafel bij uw interieur. De ronde en ovale eikentafels zijn ideaal als vergadertafel wanneer u wilt dat iedereen elkaar goed kan zien.

Eikenhouten tafel behandelen

Wij kunnen de eikenhouten tafels met verschillende soorten afwerkingen behandelen. Hierdoor kunt u het meubelstuk meer personaliseren en is de tafel eventueel beter bestendigd tegen verschillende weersomstandigheden wanneer u de tafel buiten wilt plaatsen.

Eikenhouten tafel met stalen poten

Een populaire trend van dit moment is de industriële look. Een eikenhouten tafel met stalen poten is perfect voor het creëren van deze look in uw woning. Stoerhout het Gooi beschikt over diverse stalen onderstellen die gebruikt kunnen worden onder een eikenhouten tafelblad. Heb je andere wensen neem dan contact met ons op zodat we de mogelijkheden kunnen doornemen.

Waarom kiest u voor ons

  • U vraagt, wij maken …
  • 100% maatwerk
  • Handgemaakt
  • Uitstekende kwaliteit
  • Snelle levering

Openingstijden

Maandag 9.00 tot 18.00
Dinsdag 9.00 tot 18.00
Woensdag 9.00 tot 18.00
Donderdag 9.00 tot 18.00
Vrijdag 9.00 tot 18.00
Zaterdag op afspraak
Zondag gesloten

nieuwsbrief

Inschrijven op Nieuwsbrief

Sociale media

©2008 – 2020 Stoerhout Het Gooi | Kobaltstraat 3A | 1411 AM Naarden | T: 035 – 631 39 51 | info@stoerhout-hetgooi.nl

phonepinterest-squareenvelope linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram