Fietsenstallingen

Een praktische fietsenstalling voor in de tuin

Een houten fietsenstalling is zeer praktisch en het misstaat zeker niet in uw tuin. Wij leveren puur en alleen maatwerk fietsenstallingen. Wij bouwen een fietsenstalling die aan al uw wensen voldoet - u bepaalt namelijk zelf hoe hoog, breed en van welk type hout de fietsenberging wordt gemaakt. Uiteraard kunt u op ons advies rekenen. Wilt u de fietsenberging voorzien van elektra?.Wij kunnen alvast de kabels voor u trekken - of alles kant-en-klaar bij u opleveren. Kiest u voor Stoerhout Het Gooi dan kiest u voor kwaliteit en gemak. Voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte kunt u het best ons contactformulier gebruiken. Hier kunt u eventueel ook foto's of tekeningen van het project met ons delen zodat wij een duidelijk beeld krijgen van uw wensen. U mag ons uiteraard ook bellen. Wat u wilt.
Fietsenberging met dichte zijwanden en overstek

Maatwerk fietsenhok met overstek

Fietsenberging met gaaspanelen wanden

Op maat gemaakte fietsenberging van Douglashout met gaaspanelen zijwanden

Fietsenberging met gaaswand en overstek

Fietsenstalling van Douglashout met gaaswand

Fietsenberging met overstek

Maatwerk fietsenberging met overstek

Fietsenberging op wielen "Ostade"

Maatwerk houten fietsenhok op 4 wielen

Fietsenberging van geïmpregneerd hout

Op maat gemaakte halfopen fietsenberging

Fietsenberging van zwart Douglashout

Maatwerk fietsenhok van zwart Douglashout

Fietsenberging voor 6 fietsen met afsluitbaar gedeelte

Maatwerk fietsenberging voor 6 fietsen

Fietsenhok met afsluitbare schuifdeuren “Contes”

Fietsenschuur met afsluitbare schuifdeuren op maat gemaakt

Fietsenhok met louvre wanden "Rubens"

Unieke en op maat gemaakte fietsenberging van Douglashout

Fietsenhok van Douglashout voor 5 fietsen

Op maat gemaakt fietsenhok

Fietsenstalling van zwart Douglashout voor in de voortuin

Maatwerk fietsenhok voor in de voortuin

Zwart fietsenhok met overstek

Op maat gemaakte zwarte fietsenstalling met overstek

Zwarte fietsenberging met sedumdak "Laarder"

Fietsenstalling met sedumdak op maat gemaakt

Fietsenberging met louvre wanden voor 5 fietsen

Maatwerk fietsenberging met louvre wanden

Verschillende soorten fietsenbergingen

Onze fietsenbergingen worden op maat gemaakt en zijn daarom altijd de geschikte oplossing voor alle soorten tweewielers, zoals scooters, brommers, motors, ligfietsen en aangepaste fietsen. Onze fietsenstallingen zijn verkrijgbaar is verschillende soorten hout met verschillende afwerkingen. Onze producten worden op maat gemaakt. Hierdoor is er voor elke tuin een passende fietsenberging mogelijk.

Fietsenberging online bestellen

Bij Stoerhout Het Gooi bestelt u eenvoudig en snel een fietsenstalling. We leveren fietsenstallingen voor elk type fiets. Onze bergingen zijn ook uitermate geschikt voor tuinmeubelen of rol containers. Maar voor het opbergen van deze spullen kunt u ook kijken naar onze fietsenstallingen met klikoberging. Uw spullen zijn beschermd tegen alle weersinvloeden, maar ook tegen diefstal. Los van het feit dat een afgesloten fietsenberging moeilijk open te maken is, kunnen zij ook niet zien of er een fiets in de fietsenberging is geplaatst. Ideaal als u geen afgeslote ruimte heeft voor uw scooter of elektrische fiets. Hierboven kunt u het overzicht bekijken met onze reeds gemaakte fietsenbergingen. Zit er niet tussen wat u zoekt? Neem dan contact met ons op om te kijken of we een oplossing kunnen bedenken voor u.

Fietsenberging voor in de tuin

Onze fietsenstallingen worden van verschillende soorten hout gemaakt die passen bij de inrichting van uw tuin. Wij maken gebruik van duurzame materialen waardoor u lang kunt genieten van uw fietsenberging.

Multifunctionele fietsenberging

Een fietsenberging van Stoerhout Het Gooi is multifunctioneel. Naast het stallen van gewone fietsen kunt u vrijwel elk type fiets of tweewieler erin kwijt. Heeft u een elektrische fiets, dan staat deze veilig opgeborgen tegen diefstal en weersinvloeden. U kunt kiezen voor een open of gesloten berging.  De ombouwen worden gemaakt van hoge kwaliteit hout en passende afwerkingen. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor een fietsenberging? Neem dan gerust contact met ons op voor passend advies.

De voordelen van een fietsenoverkapping

Een fietsenoverkapping helpt u langer te genieten van uw fiets of motor. Door uw tweewieler een droge plek te geven gaan ze langer mee en voorkomt u roestvorming. Ook is uw tweewieler beter beschermd tegen diefstal. Kiest u voor een gesloten berging dan staat uw voertuig volledig afgesloten en uit het zicht. Een houten fietsenoverkapping op maat kan eenvoudig geplaatst worden in uw tuin of op de oprit van uw huis. De fietsenoverkapping wordt door onze vakmensen bij u geplaatst.

Een fietsenhok voor speciale fietsen

Opzoek naar een fietsenhok voor een speciale fiets zoals, een ligfiets, driewieler, bakfiets of elektrische fiets? Geef de afwijkende maten door van uw fiets en wij kijken samen met u naar de mogelijkheden. Op zoek naar een fietsenstalling met een laadstation voor uw elektrische fiets? Vertel het ons en wij houden er rekening mee.

Bekijk ook onze andere populaire categorieën: fietsenstalling met klikoberging, kliko berging

 

Waarom kiest u voor ons

  • U vraagt, wij maken …
  • 100% maatwerk
  • Handgemaakt
  • Uitstekende kwaliteit
  • Snelle levering

Openingstijden

Maandag 9.00 tot 18.00
Dinsdag 9.00 tot 18.00
Woensdag 9.00 tot 18.00
Donderdag 9.00 tot 18.00
Vrijdag 9.00 tot 18.00
Zaterdag op afspraak
Zondag gesloten

nieuwsbrief

Inschrijven op Nieuwsbrief

Sociale media

©2008 – 2020 Stoerhout Het Gooi | Kobaltstraat 3A | 1411 AM Naarden | T: 035 – 631 39 51 | info@stoerhout-hetgooi.nl

phonepinterest-squareenvelope linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram