Hoek loungebanken

Lekker relaxen in de tuin op uw eigen hoek loungebank

Lekker relaxen in het zonnetje op uw eigen hoek loungebank of op een zwoele zomeravond lekker onderuitzakken op uw houten loungebank? Houten tuinmeubelen zijn niet alleen ‘hot’, maar ook zeer duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Stoerhout Het Gooi maakt de bank die bij u past. Met dwarse latten of latten in de lengterichting. Vele patronen zijn mogelijk. U bepaalt zelf de lengte, hoogte en zitdiepte van de bank.

Meer nuttige informatie over hoek loungebanken en de eigenschappen van Douglashout treft u onder de foto's aan.

Hoek loungebank met groene plofkussens

Maatwerk loungebank met groene kussens

Hoek loungebank met kussens

Op maat gemaakte hoek loungebank met "latjes" armleuningen

Hoek loungebank met tafel en 2 bijzettafeltjes

Op maat gemaakt loungeset van Douglashout

Loungebank met hocker en bijzettafel

Op maat gemaakte hoekloungebank met hocker en extra bijzettafeltje

loungeset met bijpassende tafel - bankirai

Op maat gemaakte houten loungeset van bankirai

Multifunctionele loungebank en loungebed

Op maat gemaakte multifunctionele loungebank en loungebed

Hoekloungebank met verrijdbare bijzettafel

Op maat gemaakte hoekloungebank met verrijdbare bijzettafel

U-vormige loungebank met bijpassende tafel

U-vormige handgemaakte douglas houten loungebank met bijpassende houten lage tafel

Hoek loungebank met half open armleuningen

Unieke met de hand gemaakte houten loungeset met halfopen armleuningen en bijpassende lage tafel

Hoek loungebank met groene kussens

Stoere hoek loungebank met groene kussens voor in de tuin

Zitkuil met lounge hoekbank van Douglashout en pergola

Fraaie zitkuil met op maat gemaakte loungebank van Douglas hout met pergola

Hoek loungebank met smalle armleuning

Op maat gemaakte steigerhouten hoek loungebank met armleuningen van latjes

Tuintafel met bijpassende tuinbank met bloemenbak

Tuintafel met tuinbank met bijpassende plantenbak

Hoek loungebank met gesloten armleuningen

Robuuste handgemaakte steigerhouten hoek loungebank met gesloten armleuningen

Zwevende U-vormige loungebank

Met de handgemaakte zwevende loungebank in U-vorm van douglashout

Een maatwerk houten hoek loungebank

Bent u op zoek naar een comfortabele en stijlvolle hoek loungebank? Bijvoorbeeld in een U-vorm voor uw tuin of terras? Dan bent u bij Stoerhout Het Gooi aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment aan houten hoek loungebanken van hoogwaardige kwaliteit. De houten hoek loungebanken zijn verkrijgbaar in verschillende soorten hout met elk een eigen unieke uitstraling. De meeste loungebanken die wij maken, worden vervaardigd van Douglashout vanwege de positieve eigenschappen van deze houtsoort. De houten tuinmeubels worden zorgvuldig afgewerkt, dubbel geschuurd en naar wens voorzien van een hoogwaardige afwerking naar keuze.

Douglashout is breed toepasbaar

Douglashout is afkomstig van de Douglasspar, ook wel bekend als de Oregon Pine, en is van nature een harde naaldhout soort. Het hout groeit in zowel de Verenigde Staten als in Noord- en West-Europa. Het is een veelvoorkomende breed toepasbare houtsoort die vooral voor veel doeleinden voor buiten wordt gebruikt. De aanwezige hars in het hout speelt een belangrijke rol bij het verlenen van extra bescherming van het hout en draagt bij aan de hardheid van het hout. Hierdoor kan Douglashout onbehandeld voor buiten worden gebruikt en heeft het een relatief lange levensduur.

De hars kan tijdens warme dagen op sommige plaatsen soms tot “zweten” leiden. Hoewel dit ongeacht de afwerking gebeurt, wordt het na verloop van tijd minder. De hars kan gelukkig vrij eenvoudig worden verwijderd met een doek met terpentine, en bij afkoeling wordt de hars weer hard. Een ander belangrijk aspect van Douglashout is dat het een organisch product is en onder invloed van weersomstandigheden kan werken. Dit betekent dat het hout in het najaar kan uitzetten door vocht en in de zomer kan krimpen door de warmte. Deze werking kan leiden tot krimpscheuren, die typisch zijn voor deze houtsoort. Gelukkig hebben deze scheuren geen invloed op de kwaliteit en sterkte van het hout.

Douglashout gebruiken voor buiten

Vanwege de vele positieve eigenschappen zoals de hardheid en duurzaamheid van Douglashout wordt het zeer vaak gebruikt in verschillende toepassingen voor buiten. Te denken valt aan tuinmeubelen, buitengevelbekleding en andere houtconstructies. Een aantrekkelijk esthetisch kenmerk van onbehandeld Douglashout is de natuurlijke vergrijzing in de loop der tijd. Dit geeft het hout een stoere verweerde uitstraling.

Een houten hoek loungebank voor in uw tuin of buitenruimte

De hoek loungebanken die wij maken zijn niet alleen mooi om te zien, maar bieden ook ultiem zitcomfort. Ideaal om te ontspannen of gezelligheid te creëren met vrienden of familie. U bepaalt zelf de maatvoering, het materiaal en de afwerking van de houten loungebank die wij voor u op maat maken. Hierdoor heeft u altijd de perfecte bank die past bij uw persoonlijke stijl.

Wij vervaardigen de houten loungebank die perfect past in uw tuin of buitenruimte. Onze loungebanken zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn ontworpen om jarenlang mee te gaan.

Een maatwerk houten hoek loungebank

Onze maatwerk houten hoek loungebanken zijn volledig aan te passen aan uw wensen en eisen. Van de afmetingen tot de kleur en het materiaal: alles is mogelijk. Zo creëert u de perfecte bank die niet alleen past bij uw persoonlijke stijl, maar ook perfect aansluit bij uw buitenruimte.

Bent u op zoek naar maatwerk kussens voor uw op maat gemaakte hoek loungebank? Wij helpen u graag. Wij zorgen ervoor dat de kussen exact passen in de bank. De kussens worden gemaakt van lichtecht en waterafstotend materiaal in een breed scala aan kleuren en dessins.

De vakmensen van Stoerhout Het Gooi zijn experts in het maken van unieke hoek loungebanken en gebruiken alleen de beste materialen. U bent verzekerd van een duurzame hoek loungebank die jarenlang meegaat. Wij staan altijd voor u klaar om u te adviseren en te helpen bij het maken van uw keuze.

Een houten hoek loungebank online bestellen

Wilt u weten of wij iets voor u kunnen betekenen om uw ideeën tot leven te brengen? Misschien heeft u al ontwerpideeën en gewenste afmetingen in gedachten voor uw hoek loungebank. Dan ontvangen wij die graag. U kunt gebruikmaken van het contactformulier of ons een e-mail sturen. Geeft u de voorkeur aan persoonlijk contact om uw ideeën en wensen te bespreken, dan kunt u ons ook bellen. U bent natuurlijk ook van harte welkom bij ons in de werkplaats in Naarden.

Waarom kiest u voor ons

  • U vraagt, wij maken …
  • 100% maatwerk
  • Handgemaakt
  • Uitstekende kwaliteit
  • Snelle levering

Openingstijden

Maandag 9.00 tot 18.00
Dinsdag 9.00 tot 18.00
Woensdag 9.00 tot 18.00
Donderdag 9.00 tot 18.00
Vrijdag 9.00 tot 18.00
Zaterdag op afspraak
Zondag gesloten
©2008 - 2024 Stoerhout Het Gooi | Kobaltstraat 3A | 1411 AM Naarden | T: 035 - 631 39 51 | info@stoerhout-hetgooi.nl
phone pinterest-square envelope linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram